شهر زنده است

روایت بوی نم پیاده‌روها

شهر زنده است

روایت بوی نم پیاده‌روها

روزنگار
  • ۲۴ آبان ۹۴ , ۰۵:۵۵
    از قصص نماز شاهد...

    فقیه معتقد بود اشکِ دنیا، صلاه را تباه می‌کند؛
    به گمانم فقیه هیچ‌وقت عاشق نبود؛
    و خدای محرم ندانست که راز مگو را جز با او چگونه توان گفت؟
    که افوضُ امری الی الله...


    حال ما بی ‌آن مه زیبا مپرس
    آنچه رفت از عشق او بر ما مپرس
    گوهر اشکم نگر از رشک عشق
    وز صفا و موج آن دریا مپرس


  • ۲۳ آبان ۹۴ , ۲۳:۴۵
    داستان هر روزه‌ای که رُخ نداده است

    دوشب پیش وحید سعیدی از غم رابطه‌اش با پسرش گفت که جز صبح‌ها نمی‌بیندش؛ اندوه واژگانش را ملموس در رگ‌هایم حس کردم؛ که من هم از همان دست پسرانی بودم که پدرم را صبح‌ها و روزهای تعطیل می‌دیدم. هراس این اقبال،‌ هوار شد روی سرم که من هم با این اوضاع فعلی، بهتر از این با خانواده‌ام نخواهم کرد. امشب که برنامه مقرر پایان کار دفتر درست اجرا نشد، ساعت ده و نیم که جلسه تموم شد، بدون دیدن پیغامش، تلفن زدم. خواب بود؛ پیام‌رسان را باز کردم، خواندم که یک ساعت قبل پیغام فرستاده بود که خسته است و بیشتر از این نمی‌تواند بیدار بماند. جز چند باری لحظه خوابیدن معصومانه‌ش را ندیدم؛ اما همان شنیدن صدای خسته خواب آلود کافی بود که تمام داستان وحید سعیدی جلوی چشمم رژه برود. او را دیدم و خانه‌مان را؛ که می‌رسم و صدای مهربانش خاموش است و من با باری از سختی تنهایی، روی کاناپه دراز می‌کشم...

  • ۷ آبان ۹۴ , ۱۸:۱۵
    مردی که می‌خواهد بارکش نباشد

    نقل است در ایام قدیم، زمانی که وسیله نقلیه هنوز درشکه و گاری بوده است، دانشجویان دانشگاه معماری بوزار برای حمل وسایل تحویل پروژه دروس‌شان آنها را بار گاری می‌کردند و می‌کشیدند. گاری را در فرانسه «شارت» می‌خوانند؛ و حالا بعد از سال‌ها این کلمه «شارِت» در ادبیات فضای معماری، از دانشگاه تا فضای کار، برای توصیف وضعیت فشردگی کارها استفاده می‌شود. در ایام تحصیل بیشتر روزهای نهایی ترم اسمش را می‌شنوید ولی در دفاتر معماری خصوصا وقتی مکرر پروژه جاری باشد، این کلمه شنیده می‌شود. و من در زندگیم تقریبا همیشه در این موقعیت هستم؛ عطش به تجربه‌های متعدد، احتمالا کمی حرص پول و شهرت و یادگیری، به اضافه انعطاف زیادی در تصمیم‌گیری‌ها و همچنین تک‌پری و تک‌روی موجب شده است که همیشه بار انبوهی از کارها روی گُرده‌ام باشد. همین الآن که این‌سطور را تحریر می‌کنم، برای شنبه و یک شنبه حجم زیادی کار برای دانشگاه دارم، از ضبط دومین برنامه‌‌مان رها شده‌ام و باید برای هفته بعد برای ضبط دیگری آماده شوم. فصلنامه‌ای که سردبیری‌اش می‌کنم (همشهری‌معماری) باید هفته بعد به چاپخانه برسد و در عین‌حال به زمان رونمایی پایگاه که درحال راه‌اندازی‌اش هستیم نزدیک می‌شویم. این‌ها شاید کارهای مهم باشد، چندین خُرده‌کار، از مطالب ننوشته و یکی دو پروژه برنامه‌نویسی خُرد را هم حساب نمی‌کنم. 

    نتیجه چیست؟ اینکه یا سر موعد به کارها نمی‌رسم یا اینکه آنطور که می‌خواهم انجامشان نمی‌دهم؛ در امور مربوط به کسب‌وکارهای پروژه‌ای هم مجبورم پروژه‌های کمتری بپذیرم. سال‌ها فعالیت مطبوعاتی، تخصصی و سیاسی هرچند متناسب با انرژی که از من گرفته است تبدیل به پول نشده است اما اعتباری جمع شده است که در رشته‌های مختلفی که کار کرده‌ام (و احتمالا بعد از چندسال رها کرده‌ام) هنوز محل رجوع باشم. حالا که کَمَکی پختگی به صورتم هم آمده و از آن کودکانگی بصری دور شده‌ام اعتماد جماعت هم بیشتر شده است؛ اما چه فایده‌ای که فرصت به بار نشاندن این اعتبار نیست.

    تجربه جمعی ایرانیان به اضافه ذکر خاطرات خانواده و تجربیات نزدیک‌تر آنها از کارهای گروهی و شراکتی، همیشه هراسی در امثال من نگه‌داشته است که از کار شراکتی و تقسیم ظرفیت‌ها پرهیز کنیم. مثلا من مدام ایده‌پردازی می‌کنم؛ ایده‌هایی که می‌توانند با کمی تلاش به پول برسند ولی به دلیل عدم اعتماد به افراد بسیاری از آنها را پیش خودم نگه می‌دارم و هیچ وقت به فعل نمی‌رسد. این وضعیت درباره پیشنهادات بالفعل کاری هم در جریان است. حالا بعد از مدت‌ها به سرم افتاده که از این مرکب بی‌اعتمادی پایین بیایم و در حالی که در یکی از کارهایم به ثبات رسیده‌ام، باقی موارد را با جماعتی شریک شوم.


  • ۱۵ مهر ۹۴ , ۱۷:۲۲
    افق

    امروز میان فیش‌هایی که نوشته‌ام یک جمله از شهید پیچک پیدا کردم که خلاصه و بُن چیزی است که به عنوان مشی سیاسی می‌شناسم؛ اینکه چرا مکرر برای خودم یادآوری می‌کنم که مسئله ما مصداق نیست بلکه فرایند و منش است.

    شهید غلام‌علی پیچک می‌گوید «مسئولیت ما مسئولیت تاریخ است؛ بگذارید بگویند حکومت دیگری بعد از حکومت علیع بود به اسم حکومت خمینی که با هیچ ناحقی نساخت تا سرنگون شد. ما از سرنگون شدن نمی‌ترسیم؛ از انحراف می‌ترسیم!»

  • ۳ مهر ۹۴ , ۲۲:۵۱
    شب‌خوانی

    مشنو که از تو هست گزیرم چرا که نیست
    یا نیست از تو محنت و رنجم چرا که هست


    از خواجوی کرمانی، که عجیب همدل ماست.

  • ۲۸ شهریور ۹۴ , ۰۲:۵۲
    روی مبل خانه خودمان

    حوالی ساعت یازده صبح جمعه هواپیمای امارات ایرلاینز روی زمین نشست تا کمی بعد از اذان ظهر از سفری ۱۷روزه، پرفشار و آموزنده به خانه رسیده باشم. از فردا به سرعت مشغول تکمیل متون سفرنامه خواهم شد؛ هرچند که هنوز بین انتشار آنلاین این متن‌های تکمیل‌شده و نگه‌داشتنش برای کتاب سفرنامه در تردیدم. 

    بعد از استراحت از سفر چندساعتی است که هنوز ذهنم درگیر آن است. انقطاع ۱۷روزه از وطن، پیاده‌روی‌های بیش از ده‌ساعته، به عین رساندن مثل مترکردن خیابان‌ها و شرایط خاص اجتماعی سفر فرصتی برای خودشناسی و آموختن بود. ۱۷ روز فرصت داشتم تا منقطع از خانواده به تغییراتی که می‌خواهم در زندگیم بدهم فکر کنم. آدم کم سفری نیستم؛ اما دوستان همسفرم کسانی هست که در طی سال‌ها دست‌چین شده‌اند و روابطمان دیگر تعریف شده و به ثبات رسیده‌است. در این سفر اما همه همسفران جز یک نفر افرادی تازه بودند که از قضا همه آنها جز دو نفر در موقعیت کاملا مخالف ایدئولوژیک من قرار داشتند؛ هرچند دوستان مخالف ایده خود زیاد دارم اما همیشه از زیست مداوم با آنها پرهیز داشته‌ام. این موقعیت فرصتی بود که هم درباره رابطه خودم با این بخش از جامعه بیاندیشم و هم در رفتارهای شخصی‌م، اعم از رابطه‌م با افراد تا مدیریت امور شخصی محک بخورم و ضعف‌های خودم را بهتر بشناسم.

    حالا که سه ساعتی از بامداد روز شنبه گذشته است، مشغول مرور کارهایی هستم که از فردا برای یک زندگی جدید باید انجام دهم. دوست دارم مفصل از این تجربه‌ها به صورت موضوعی و از این فرایند تغییرات به صورت جزئی بنویسم.

  • ۲۶ شهریور ۹۴ , ۰۰:۳۸
    چیزهایی هست که می‌دانی

    امروز رُم را هیچ ندیدم،

    در برابرم، همه تو بودی،

    تو که ...

    تو که ...

    تو ...


    پ‌ن.
    بعد از ۱۲ ساعت پیاده‌روی در غربت.
  • ۲۰ شهریور ۹۴ , ۰۸:۱۵
    شعف
    پارک جنگلی میلان،
    باد خنک سحر،
    اذان‌گویی حیوانات،
    نماز صبح جماعت،
    روی فرش سبز چمن‌ها،
    دیار غریب هم می‌تواند صمیمی باشد
  • ۲۰ شهریور ۹۴ , ۰۰:۴۷
    شکلات تلخ

    شب،

    اشک،

    مردی که در غمی تاریک غرق می‌شود.

بسم الله القاصم الجبارین

احتمالا این نوشته رجانیوز را خوانده اید، از سویی مدعی است که تبلیغات جبهه متحد از گروه پایداری بیشتر است، و از سوی دیگر این قضیه را به تبلیغات انتخاباتی سال 84 مرتبط کرده و همان ادعای قدیمی که تبلیغات حاج باقر از احمدی نژاد چندین برابر بیشتر بوده است. در ادامه از آنچه که 84 اتفاق افتاد و اوضاعی که در چند وقت اخیر دوستان پیش برده اند خواهم گفت. تا الآن خیلی رعایت کرده ایم، یا از جهت رفاقت هایی که به آن حرمت گذاشته نشد، یا از جهت مصلحت که چه کرد با ما و جمهوری این «مصلحت». فکر می کنم دیگر بس است، اگر قرار است خود حاج باقر و «جبهه پیشرفت و عدالت» هم به این وضع سکوت و تحمل ادامه دهد، مای بدنه دیگر داریم کم می آوریم. ماشالله احمدی نژاد هم که از پل 88 گذشت و میرحسین رای نیاود، اما بس است ذبح شدن بی حاصل ما در این میان. این نوشته تنها پیش در آمدی از این است که من و احتمالا بعضی دیگر از دوستانم می خواهیم این سکوت را بشکنیم، سکوتی که حاصلش متهم شدن حتی به خروج از دین و دستگیری این رفیق و آن رفیق و تهدید و ارعاب و پس زدن بوده است:

از 84

آری، حاج باقر سال 84 اشتباه کرد، حاج باقری که ما با خصوصیات برنامه صندلی داغ شناختیمش در اعتماد کردن اشتباه کرد، خود حاجی هم به این قضیه معترف است. محمدباقر قالیباف در 84 یک سال بود ردای نظامی و دفاع را گذاشته بود کنار، سیاست نمی دانست، مثل آنی نبود که از 20 و اندی سالگی منصب دار شده بود و کل سابقه جبهه ش دوماه برای درآوردن آمار از جبهه برای دولت بود. محمدباقر قالیباف مثل امروز سیاست نمی دانست، از همانها خورد که هفته آخر رفتند پشت احمدی نژادی که پیمان چهارنفره را سرخود شکسته بود؛ همانها که به حاجی گفتند رای حزب الله توسط ما تثبیت شده است، شما خاکستری ها را جذب کن. عجب اشتباهی! همانها که بعد از دور اول، به جای اعلام بی طرفی خودسرانه بیانیه دادند و بچه ها را هدایت کردند و ستاد را کردند ستاد احمدی نژاد. محمدباقر قالیباف، سیاست نمی دانست، نمی دانست جبهه ندیده ها آنقدر عوضی ند، که از کت سفید هدیه حاج رضوان*، عماد مغنیه، که دخترش توصیه کرد برای تبرک در روز کنفرانس خبر بپوشد، کت 40 میلیون تومانی بسازند!
حاجی در شهرداری سال های اول هم اشتباه کرد، اشتباه کرد به تتمه احمدی نژادی ها اعتماد کرد و نمی دانست جای که خالی شود همه را می فروشند می روند آنجای بهتر و هر چه از دهانشان در بیاید بهمان خواهند گفت. گذاشتند سر فرهنگسراها و بودجه هایش بمانند، بعد که بازرسی شهرداری عذرشان خواست، شدند وا اسلاما و اسلام در شهرداری به خطر افتاد. می شناسیم این ها را.
آری، حاجی کار داشت تا سیاستمدار شود، سال 84 اگر رئیس جمهور می شد، امروز پودرمان هم باقی نمی گذاشتند این ...ها.

اما، باز هم 84

ما هم 84 را فراموش نکرده ایم؛ آن زمان به خیال اینکه حضرات به پیمان نامه پایبند می مانند، در ستاد همه بودیم و برای همه تبلیغ می کردیم. اول از همه احمدی نژاد پیمان نامه که هنوز دست زاکانی هست را زیر پا گذاشت، دکتر توکلی طبق پیمان و نتیجه آخرین نظرسنجی که زمانش تعیین شده بود به نفع حاج باقر کنار کشید و لاریجانی هم که این وضع را دید وارد بازی ریش سفید ها شد. با این حساب دوستان فکر می کنند ما یادمان نمی آید در ستادهایشان چه می گذشت و هر کس کجا بود؟
به خیالتان نمی دانیم ابلاغیه ستاد بود که کارتن بخرید و نخ جعبه شیرینی و با ماژیک تبلیغات را بنویسید؟ ستاد قالیباف هزینه های ستاد را اعلام کرد، پس چرا ستاد احمدی نژاد نکرد؟ اسناد ستاد احمدی نژاد را آقای بیادی بعدا برای آقای قالیباف آورد، حرمت گذاشتیم و مصلحت، نکردیم همان ایام منتشر کنیم، حزب الله تازه شوق گرفته بود، همه فکر می کردند وضعیت قابل کنترل است، اگر همان ایامِ تهمت هایشان، اسناد منتشر می شد، وضع انتخابات 88 اینگونه نمی بود. جدایی از هزینه های ستاد، فکر می کنم دیگر زمانِ انتشارِ اسناد هزینه 120 میلیون تومانیِ شهرداری برای جشن پیروزی 84 رسیده است.
و البته حاصل آن ریاپیشگی و ساده زیست نمایی و تبلیغات ماژیکی و مدحیه های علامه و ... چه شد؟ کسی که که اطرافیانش پرونده قطوری از سواستفاده از موقعیت و دخالت در فساد و ... دارند. که اختلاس 3000میلیاردی فقط یک رقم از خلاف هایشان است. و این در صورتی است که ناتوانی و سومدیریتش را در نظر نگیریم که امروز با یک اقتصاد ورشکسته روبرویمان کرده است.
و رفقا فکر می کنند ما 84 را فراموش کرده ایم که ندانیم سردبیر سایتشان در 84 در ستاد لاریجانی بوده است و سایت های حامی وی را می گردانده است؟ و آیا فکر کرده اند فراموش می کنیم که هزینه های سایت هایشان از کجا می رسد و رانتشان در مشاورت و جلسات شبانه در مرکز استراتژیک ریاست جمهوری چگونه بوده است؟ پشت گوشهای ما را مخملی فرض کرده اند که یک روز آنچنان در آغوش ذاکر اصفهانی باشند و امروز ذاکرها جریان انحرافی باشد؟
زمان آن هم فرا می رسد، که بگوییم چه کسانی در شورای سیاست گذاری آن مجموعه ای بودند که امام حضورشان در سیاست را هم منع کرده بود؛ اما دوستان با آن پول بیت المال، فِیک اجیر کرده بودند که علیه رقبای سیاسی شان چیز بنویسند در شبکه و علیه علی مطهری و دیگران کاریکاتورهای موهن تولید کنند و کسانی که با ایشان در وبلاگستان و الخ موافق نیستن با تهدید به دستگیری به انزوا بکشانند؟ زمان گفتن از حضور دوستان در ارشاد و رانتشان در کمیته های رسانه های دیجیتال و فیلترینگ و ... هم فرا می رسد. اینکه از آن جمع یکی به تیم مرتضوی رفت و دیگری پای فلان سایت صدا و سیمایی هتاک ایستاد و ... . تا امروز این بازی عادلانه نبوده است، حرمت ها و سکوت ها پاسخی نداشت، اما ما هم بلدیم طور دیگر بازی کنیم.

شورای شهر سوم و مجلس پیشِ رو

اما از امروز، در حالی که مدعی هزینه گزاف رقیبند که تشت رسوایی خمس 450 میلیون تومانی رئیس شان از بام افتاده است. تلویزیون اینترنتی می زنند و چندین سایت و نشریه می گردانند؛ بعد نشریه سینمایی و داستانی رقیب برایشان شده است امپراطوری رسانه ای! هیهات از این همه رندی و فریبکاری!
شورای شهر سوم که آنچنان با حمایت دولت تبلیغ کردید حاصلش چه بود؟ حتی آنها که داخل فرستادید، چون پروین احمدی نژاد، آنچنان بی خاصیت بودند که بعد در مجلس در شهر خودشان هم رای نیاوردند. این روزها که زیر برف پاک کن ماشین های شهر را از تراکت های رنگی و گلاسه کاندیداهایتان پر کرده اید و این ور و آن ور بنر چسبانده اید، سفرهای استانی و شهرستانی، نشریه نه دی و اصولگرا و نشریه بیت المال پرتوسخن هم روی آنها، و کل موبایل های شهر از پیامک های طولانی فارسی تان مدام به صدا در می آید باز رویتان می شود از ساده زیستی و کم هزینگی بگویید؟ چشم تو چشم ما می کنید این ها را می گویید، اما مردم که در شهر، سر چهار راه، رجانیوز دات کام نمی بینند، واقعیت را می بینند.

آزموده را دوباره آزمودن خطاست

و ما امروز قرار است دوباره خام حرف های علامه ها بشویم، آنچنان که به مداحان هاشمی در دهه 70 اعتماد کردیم و گفتیم معیار حال فعلی افراد است، و شد آنچه شد؛ می خواهند باز چنین کنیم. نخیر، آزموده را دوباره آزمودن خطاست. به ما خرده می گرفتند به خاطر انتقاداتمان به احمدی نژاد در دور اول، حال ببینید حاصل بصیرتتان را، 3000 میلیارد اختلاس فقط یک رقمش است، وقت هست برای بیشتر دانستن مردم. بامبول جریان انحرافی را در آورده اید که بگویید ما نبودیم و جداییم؟ پایتان گیر است برادران، باید جواب پس بدهید از این مصیبتی که در کاسه حزب الله گذاشتید! حال قرار است حزب الله اشتباه 7 سال پیشش را تکرار کند؟
و شما اشتباه هاشمی در 84 را تکرار نکنید، انقدر مردم را از کسی نترسانید، برعکس می شود، بالاخص با حاصل اعتمادشان به شما که این وضع فساد و اقتصاد مملکت است.

پی نوشت.
* آن کت سفید را، شهید مغنیه، در یکی از دیدارها وقتی حاج باقر با حاج قاسم سلیمانی در حال برگشت از سوریه بودند در فرودگاه به این دو هدیه می دهد.

نظرات  (۱۱)

  • حجت الاسلام محمد عزیزی
  • با سلام/مطلب زیبای شما در پایگاه خبری برداشت نیوز منتشر شد.در صورت تمایل نام پایگاه خبری برداشت نیوز را لینک بفرمایید/با تشکر
    همه چیزا به کنار اینکه یه لاریجانی چی سال 84 که سال 86 خخودش روواسه رییس مجلسی لاریجانی پبشه لیدر رسانه ای گروه موسوم به سوم تیر پایداری جالب و دردناکه
    یا خوابی برادر یا خودت رو زدی بخواب!
    قالیباف رو دیگه نمیشه به حزب الله ها چسبوند! هر چند با کلی چپیه که معلوم مصنوعیه.
    آقا تازه یادش اومده که حزب اللهی ها رای دارند!
    http://www.598.ir/fa/news/52247/قالیباف-بعد-از-جنگ،-عده‌ای-فکر-کردند-با-چفیه-بسیجی-می-شوند- -عکس
    تو سایت فردا چی همه تبلیغات زده بود، یعنی این همه بنر!!!!!
    در ضمن پرتو سخن شخصی اداره میشه.
    http://www.rajanews.com/detail.asp?id=125026
    این هم برای اینکه خوشحالت کنم:
    http://www.nooreaseman.com/forum321/thread23755.html
    ___________
    پاسخ:
    1. شما هر چی بگویی، کسی که تمام جنگ و ده سال بعدش را پاسدار بوده و برای این کشور جنگیده است، بسیجی تر از کسی است که دوماه آن هم نه برای جنگ که برای یک کار دولتی به جبهه ها رفته است؛ یک نگاهی به لیست پایداری بیاندازید، سابقه جبهه آقایون روحانی چطور است؟ بیست سال بعد جنگ یادشان افتاده بسیجی شوند؟ کانه اون بازیگر اخراجی های یک که تو مسجد مسئول گزینش بود، منتظر بودن توفیق حاصل بشه؟
    2. فکر می کنم شما بیشتر خودت رو به خواب زدی و بودجه میلیاردی موسسه امام خمینی رو نمی بینی که از اداره شخصی نشریه ای می گویی که بهرحال وابسته به این نشریه است. مثل این است که از فردا پول همشهری را از جیب بدهند بگویند شخصی اداره می شه!
    3. من که محب حاج منصور نیستم، شما برید یقه مداح هاتون رو بگیرید ببینید جریان چیه. اگر حاج منصور فروشی بوده و خریدنش، پس باید در تبلیغات اینها در 84 برای احمدی نژاد هم تامل کنید :)
    http://www.inn.ir/NewsDetail.aspx?id=104927
    _________
    پاسخ:
    دیدید می گم که فرقی بین شما پایداری ها و مشایی چی ها نیست و این جدایی همش بازی است، همین لینک شما اثباتش، بیا اینم جوابش:
    http://afkarnews.ir/vdccoxqse2bqxo8.ala2.html
  • نیروی حاج باقر
  • چاغال
    با این استدلالای کیلویی و دری وری به آقای مصباح گفتن و مجیز گویی علی مطهری
    گند میزنی به حاج باقر
    https://plus.google.com/u/0/103999843751316823490/posts/TZyQGBJtpjp
    دوست گرامی! این همه عصبانیت دلیلش چیست؟
    تبلیغات قالیباف در ۸۴ زیاد بود خیلی هم زیاد بود. اصلا مایه‌ی شرمساری بود بنرهایی که یک طرف آپارتمان ده طبقه را فقط یکی‌شان می‌پوشاند. این که اصلا جای حرف و انکار ندارد.
    بعد هم این تهدید‌های به شکستن سکوت آدم را می‌ترساند. این رفتارها ترساننده است! فتامل!
    بعد هم قالیبافی که توی حامی‌اش این‌طوری به صراحت بگویی سیاست نمی‌داند و چارتا دور و بری‌اش را نمی‌تواند کنترل کند و گولش می‌زنند، بهتر که رئیس جمهور نشد و نشود اصلا! اگر واقعا این طوری هست که می‌گویی.
    و اگر فکر کردی آن چهار نفر رفتند و کاری کردند که محمود رای آورد و باقر نه، بهتر است با هم برویم پارک و بستنی بخوریم و از زیبایی‌های بهار حرف بزنیم.
    اما در مورد هزینه‌ها! تو فکر کردی هزینه‌های کارهای سیاسی در این مملکت از کجا می‌آید؟ مثلا فارس از کجا پول می‌گیرد؟ رجا از کجا؟ جهان از کجا؟ شفاف و فردا نیوز از کجا؟ پنجره از کجا؟ مجلات همشهری از کجا؟ برادر من حرف بودجه و هزینه را نزن که وضع خیلی خراب است.
    شهرداری فقط زمان محمود خرج می‌کرد؟ زمان باقر خرج نمی‌کند؟ اختلاس میلیاردی را از کدام سند گفتی؟ رو کن همه ببینیم. قاضی و بازپرس هم شده‌ای؟
    جریان انحرافی هم راست می‌گویی. یک بامبول است. می‌دانی چرا؟ چون اصلا جریان انحرافی‌ای وجود ندارد. کدام انحراف. انحراف از چه؟ عده‌ای هستند که سلیقه‌شان مثل شما و مثل یک عده دیگر نیست.
    حزب الله هم به کسی سواری نداده. آن موقع به محمود رای داد (نه این که فکر کنی ۱۷ میلیون حزب الله بودند. نه، ۵-۶ میلیون بیشتر نیستند. مردم را بچسب) وقت دیگر به کسی که حس کنند صادق است و لایق. حرص خوردن ندارد که.
    طوری از دهه هفتاد صحبت می‌کنی گویا دبیر تشکل دانشجویی‌ای چیزی بودی. دهه‌ی ‌هفتاد نهایتا ۱۳ سال داشتی.
    آدم را می‌ترسانید شما. با این همه خشم و غضب اگر خدای نکرده حاجی‌تان در سال ۹۲ رای نیاورد با مملکت و آدم‌هایش چه می‌کنید؟
    با احترام به دوست خوبم، مسیح
    __________
    پاسخ:
    بنده درباره سال 84 اونطور گفتم. درباره دهه 70 هم کلامی در این نوشته نبود.
    و اما امروز،
    فکر می کنم قبل از من شما باید مشخص کنی چطور، از رئیس جمهوری که با کمک مشاورش اختلاسی روی می دهد که الآن دادگاهش در حال برگزاری است، رحیمی در پرونده فاطمی پایش گیر است، کردان آنچنان بود وضعیتش و ... و ... حمایت می کنی. چطور نمی بینی که اجرای خودخواهانه و تبلیغی هدفمندی یارانه های اقتصاد کشور را به ورشکستگی کشانده و این وسط آبروی حزب الله در میان عموم تباه می شود. نمی بینید و نمی خواهید اعلام برائت کنید تا این وضعیت اصلاح شود.
    فساد همه جا هست، اما شما دارید بدون سند(فوقش ادعای یک نفر که خودش در دادگاه متهم است و ادعاهای چند تا سایت) یک ادعایی می کنید. هیچ کس نباید بدون سند ادعایی بکند، حتی خودم!
    http://www.khabaronline.ir/detail/178902/مصطفی-پورمحمدی-سازمان-بازرسی-کل-کشور-اختلاس-3000میلیارد-تومانی-/قضایی/جامعه
    ______________
    پاسخ:
    از خود خبر:
    به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور مصطفی پورمحمدی عصر امروز در نشستی که با موضوع «مبارزه با فساد اقتصادی از شعار تا عمل» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد گفت: "این باند فعالیت های اقتصادی گسترده داشته و به این باند کمک های زیادی شده است که اسناد آن وجود دارد و برخی از آن ها منتشر شده است. ولی راجع به اختلاس اخیر سندی راجع به افراد نامبرده وجود ندارد."
    بنده هم همین را گفتم، سند توصیه نامه آقای مشایی برای آریا همان اوائل پروژه منتشر شد؛ پرونده فاطمی هم که دیگه نمی خوای انکار کنی؟ در خود این مطلب بهش اشاره شده.
    خداییش چه تفاوتی بین سیاستهای فرهنگی مشایی و قالیباف وجود داره که یکی میشه لولو و منحرف ولی اون یکی میشه حاجی و بسیجی؟!!
    بعد عزیز دل برادر!
    به قول خودت پشت گوشمون که مخملی نیست و چشامون هم کور نبوده و نیست و تفاوت تبلیغات قالیباف در سال 84 با احمدی نژاد و جبهه متحد با پایداری رو هم متوجه میشیم. دیگه چرا انقدر تابلو داری حاشا میکنی؟!
    راستی چه خبر از سرداران طلایی و نبی رودکی؟!!
    در نهایت، چرا انقدر لحن عصبانیه؟؟!!!!
    چند روز برو مسافرت حال و هوات عوض شه
  • صفایی نژاد
  • یک سوال، فقط بعنوان یک سوال نگاه کنید:
    همان سال 84 که شما میگویید. همانی که پاسدار و جنگ رفته و بسیجی تر از کسی بود که دو ماه سربازی رفته بود، چه نوع تبلیغاتی میکرد و آن دیگری چه نوع تبلیغاتی؟
    فرض بگیریم که نوع تبلیغات احمدی نژاد ابلاغ شده از سوی ستادش بود. لااقل این جرات را داشت که با آن تبلیغات ساده (به قول شما با ریا)، به جنگ سایر تبلیغاتها برود! چرا قالیباف تبلیغات ساده نداشت؟
    همان کسی که دو ماه رفت جبهه، چرا دم از دولت اسلامی زد و چفیه انداخت و دم از انقلاب اسلامی و زنده کردن آرمان امام و رهبری زد (ولو به قصد رای اوردن و از روی ریا) ولی سایر کاندیداها نمیدانستند که این شعارهای انقلاب رای آور است! لااقل جرات داشت که شعارهای انقلاب را بدهد تا رای جمع کند اما بقیه باور نداشتند شعارهای انقلاب رای آور است.
    آقا در دولت نهم فرمودند که اگر آقای احمدی نژاد رای نمیاورد همین که این شعارها را دوباره مطرح کرد، برای او پیروزی بود! اینها را کتمان میکنید؟ حمایت خاص رهبری از دولت نهم را کتمان میکنید و میگویید اشتباه 84 و بعد دم از ولایت میزنید و ولایتمداری؟
    دوستان مژده که آماده بساط طرب است
    طرب ماست که خالی ز ملال و تعب است
    هر کجا خلقت پاک است بشر یا که ملک
    همه در وجد و سرورند که ماه رجب است
    دوست عزیز حلول ماه رجب مبارک. ان شا الله که از رجبیون باشیم.
    درود بر قالیباف
    فقط یه توصیه
    به نظرم واسه پیروزی نباید وارد سیاسی بازی و سیاسی کاری شد چون در سیاست پدرسوخته ها برنده ان ، یعنی با سیاست کاری تو روز روشن میگن شبه و اینو اثباتم میکنن برات!!!
    همین بسه : "قالیباف حرف نمیزنه ،دروغ نمیگه ،فقط کار میکنه"

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی